2014. november 20., csütörtök

Hatalmas változások következtek be a Williamsnél

Sir Frank Williams joggal lehet büszke csapata munkájára, hiszen idén egyértelműen top-istállónak tekinthetőek a Forma-1-ben.
F1 - BRAZIL GRAND PRIX 2014
Williams

A Williams az egyik legsikeresebb és legeredményesebb istállója a kategóriának, azonban az elmúlt években a csapat már közel sem olyan fényben ragyogott, mint amikor folyamatosan harcban tudtak lenni a címért, vagy sorra nyerték meg a bajnokságokat.
A tavalyi év volt a mélypont, amikor már az esetleges kiszállásról, eladásról is pletykáltak a sajtóban. A szerkezeti átalakítások, a Mercedesszel kötött technikai megállapodás, valamint az újonnan érkezők olyan átütő erőt és ugrást jelentettek előre, hogy azt nehéz leírni szavakkal.
Egy futammal a szezon vége előtt a Williams még mindig a harmadik helyen áll és Abu Dhabiban is jó esélye van arra, hogy legalább az egyik versenyzőjével felálljon a dobogóra.
„Azt hiszem, gyorsabban fejlesztünk, mint a versenytársak. Jelentős mértékben tudtunk javítani az autónk aerodinamikáján, ami óriási eredmény, ha megnézzük az új szabályokat, mivel ezen a területen nagyon kicsi a mozgásterünk.” – mondta büszkén Pat Symonds a német Auto Motor und Sport kérdésére.
Tovább >>>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése