2014. november 11., kedd

A Williams nem gondolt Alonso szerződtetésére

A Williams maximálisan elégedett jelenlegi versenyzőivel, az egylet irányítói tehát egy pillanatig sem gondoltak arra, hogy szerződés kössenek Fernando Alonsóval – jelentette ki a brit alakulat helyettes csapatvezetője, Claire Williams, aki az idei és a 2015-ös szezonról is beszélt.
Claire Williams
Claire Williams
Noha a kétszeres világbajnok továbbra sem jelentette be, hol folytatja pályafutását, több mértékadó lap is biztosra veszi, hogy a szezon végén elhagyja a Ferrari Forma-1-es alakulatát és visszatér a McLarenhez. Arról, hogy Alonso megszakítja együttműködését jelenlegi alakulatával, már hetekkel ezelőtt cikkezett a nemzetközi sajtó, a bennfentesek tehát hosszú ideje tisztában lehetnek azzal, hogy a spanyol csapatot keres, a Williams azonban fontolóra sem vette szerződtetését.

„Nem” – felelte az egylet helyettes csapatvezetője a Formula-1.com riporterének azon kérdésére, hogy a bajnoki cím megszerzését célba vevő, folyamatosan építkező alakulat vajon gondolt-e arra, hogy megszerezze a spanyol klasszist. „Elégedettek vagyunk a versenyzőinkkel, és már a szerződésüket is meghosszabbítottuk. Folyamatosan hozzák az eredményeket, szóval miért is változtatnánk ezen? Ők is részét képezik a csapat jövőjének. Remekül működtek együtt idén – nálunk nincsenek egók! Mi egy csapat vagyunk: itt a gyártók bajnoksága a legfontosabb és ezt mindkét versenyző megérti. Ezért is működik ennyire jól ez a páros” – folytatja az alapító lánya.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése