2014. december 29., hétfő

Bottas nem egy, hanem több címet fog nyerni: egyvalamiben tér el Alonsótól

Rob Smedley mindkét versenyzőt jól ismeri, így nem a levegőbe beszél, amikor összehasonlítja a Williams finn tehetségét és Fernando Alonsót, akivel a Ferrarinál dolgozott éveken keresztül. Valtteri Bottas önbizalma még nem akkora, mint a spanyol bajnoké, de ha ez is meglesz, akkor nincs, aki megállítsa.

Bottas 77
Alonso a McLarennél próbálja beváltani azt az ígéretet, ami miatt máig a legjobbnak tartják a mezőnyben, de 2006 óta nem nyert címet. Smedley tavaly váltott csapatot, Massát kísérte a Williamshez, de már nem a brazil szárnysegédje. “Jelen pillanatban Fernando a legteljesebb versenyző, a legjobb a maga generációjában” – mondta Smedley, aki a Williamsnél mindkét autóért felel.

“Nincs olyan, amit ne látott volna, olyan, amit ne küzdött volna le; senkitől sem fél, semmilyen helyzettől sem riad vissza. Azt hiszi, ő a legjobb versenyző a világon, és ebben különbözik ő és Valtteri”- mondta a brit mérnök. “Ő is el fog jutni egy olyan szakaszba, amikor tényleg azt gondolja, ő a legjobb. Ha majd akkor is két lábbal fog állni a földön, olyan alázatossággal, ami most is jellemzi, akkor minden szükségessel rendelkezni fog”- jósolta Smedley.

Forrás>>>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése