2015. január 9., péntek

A Williams magasra tette a lécet magának: fejlődtek, és nem csak a motor miatt

Pat Symonds fontosnak tartja, hogy felhívja a figyelmet egy tényre: nem csak a Mercedes V6-osa miatt léptek előre 2014-ben. A Williams minden téren túlmutat korábbi önmagán.

Symonds egyike a paddock nagy öregjeinek, tekintélyes múltra tekint vissza. Pár éve a Marussiával tért vissza a színre, majd a Williams igazolta le: Grove-ban komoly fordulat állt be 2014-re, minden téren fejlődtek, nem kicsit. A korábbi években szenvedő istálló az élre került, pole-t is szereztek Massa révén. Mindez komoly kihívást is jelent 2015-re nézve. “Magasra tettük a lécet”- kezdte Symonds az Autosport International Show keretében.

“Nem vagyunk olyan csapat, mely anyagi gondokkal küzdene – semmilyen értelemben sem -, de olyan csapat sem vagyunk, mely rendelkezik azzal a büdzsével, amivel a riválisaink”- utalt a nagycsapatokra. “Nagy örömet okozott, hogy tavaly legyőztük a Ferrarit – nem azért, mert versengő alkat vagyok, hanem azért, mert feleakkora büdzséből valósítottuk meg mindezt!”- mondta Symonds.
“Ugyanakkor, valószínűleg nehezebb lesz az, hogy előrelépjünk a harmadik helyről, mint a harmadikra a kilencedikről. Látható, sok riválisunk új motorral vagy új emberekkel rendelkezik, így ki kell aknázni az előnyt, amit a folyamatosság jelent. Nyomni kell”- adta ki a vezényszót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése